Social media

Geïnteresseerd in ons volgen op social media? Dit zijn de mogelijkheden:

Facebook

Met onze actieve Facebookpagina geven we inzicht in hoe en wat wij doen. Van uitjes tot nieuws uit de wereld van jeugdhulp. We delen grappige quotes en bijzondere gebeurtenissen, en soms, soms vragen we om hulp of bieden we hulp aan. Klik hier om de pagina te bezoeken. Via de “like” button kun je ons volgen.

Patrick en Marijke hebben ook een privé Facebook account. De jongeren mogen Marijke een vriendschapsverzoek sturen, Patrick niet. Dit is een bewuste en binnen het gezin bekende keuze. Er worden alleen vriendschapsverzoeken geaccepteerd van personen die wij persoonlijk en privé kennen. Verzoeken van het netwerk van de jongeren worden niet geaccepteerd. De pagina van Marijke is deels openbaar. De openbare content is wel te volgen door op de betreffende button te klikken. Onze teamleden zijn vrij om vriendschapsverzoeken al dan niet te accepteren, echter niet van de jongeren.

LinkedIn

Patrick en Marijke zijn actief op LinkedIn. Professionals worden van harte uitgenodigd een connectieverzoek te sturen.

Onze teamleden zijn vrij om connectieverzoeken al dan niet te accepteren, echter niet van de jongeren.

Instagram

Ook op Instagram zijn we actief. Aanzienlijk minder dan op Facebook overigens. Volgen staat vrij. Klik hier om naar het account te gaan.

Gisteren woonde Marijke het 5 uur durende debat over jeugdzorg in de 2e kamer bij samen met een heel aantal betrokkenen vanuit de FNV Zorg & Welzijn en dan vooral kartrekker en lansbreker Maaike van der Aar (bestuurder jeugdzorg binnen FNV). Het was een erg lange zit waarover heel erg veel gezegd kan worden. Net als Sylvana Simons van Bij1 vat Marijke het samen als “tussen hoop en vrees”. Inhoudelijk erg sterk waren Lisa Westerveld van GroenLinks en Peter Kwint van de SP. Voorzitter René Peters van het CDA zat deze commissievergadering in de Groen Van Prinsterenzaal uitstekend voor. Staatssecretaris Maarten van Ooijen (ChristenUnie) was tenenkrommend inhoudsloos en Minister Frank Weerwind was naast een begenadigd spreker iemand die overkwam als daadkrachtig. We gaan het zien en meemaken. Vooralsnog lijkt de discussie over de eigen bijdrage een afleidingsmanoeuvre van de coalitie om andere zaken erdoor te drukken. De normering behandelduur dito want een politicus kan nooit op de stoel van de professional gaan zitten. Wordt vervolgd. ... See MoreSee Less
View on Facebook
Praktijkexamen! Needless to say: goed gegaan met deze roombroodjes 🥳 ... See MoreSee Less
View on Facebook