Fondsenwerver

Ben jij bekend in de wereld van fondsen werven, dan zouden we graag met je in contact komen. We hebben ruim vooronderzoek gedaan en vele interessante fondsen, die aansluiten bij wensen in het hier en nu maar vooral in de toekomst (3-5 jaar), gevonden. Het ontbreekt ons simpelweg aan tijd om van fondsenwerving een serieus project te maken.

Voor het hier en nu zijn we op zoek naar kleine fondsen op het gebied van verduurzaming van de woning en woonomgeving, het realiseren van meer speel- en sportmogelijkheden in de tuin en het met zijn allen een bijzondere reis kunnen maken in 2022 of 2023 langs de (ei)landen die voor de jongeren van emotioneel en/ of biologisch belang zijn (o.a. Polen, Canada, Zuid-Afrika, Aruba en Curaçao).

Voor de langere termijn (3-5 jaar), zijn wij geïnteresseerd in fondsen en partners om in lijn met onze visie en missie jeugdhulp naar een meer compleet en inclusief niveau te tillen. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek als je van mening bent dat je hierin een rol van betekenis kunt en wilt spelen.

Contact met ons opnemen kan via onze contactpagina.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.