Contact

Ons adres

Jan Spieringweg 2
4285 WN Woudrichem*

* Let op: het dorp heet formeel Oudendijk. Bij de post en navigatiesystemen kennen het dorp echter niet.

Ligging

Oudendijk is een van de kernen van de gemeente Altena en grenst aan de noordkant van het dorp aan de Merwede. Het dorp ligt precies tussen de dorpen Sleeuwijk en Woudrichem in.

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 0183 – 230 117. De telefoon wordt beantwoordt op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 – 19:00 uur. Daarbuiten krijg je een keuzemenu. Hierin kun je kiezen om de voicemail in te spreken of doorverbonden te worden omdat het spoed betreft. Deze gesprekken worden automatisch opgenomen.

Bereikbaarheid met auto/motor

Vanaf de A27 kun je de afslag Almkerk/Nieuwendijk/Woudrichem nemen en de afslag Werkendam/Sleeuwijk. Dit verschilt nog geen minuut in reistijd. Let op: de brug bij Gorinchem kan een enorme vertragende factor zijn in je route. Dit geldt ook voor Hooipolder (A59/A27), het stuk vanuit Breda voor de afslag Almkerk/Nieuwendijk/Woudrichem en de A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam.

Bereikbaarheid met fiets en/ of openbaarvervoer

De fietstijd vanaf busstations Tol-Oost en Tol-West is ongeveer een kwartiertje. Vanaf deze stations ben je met de Brabantliners (400, 401 en 402) binnen 20 minuten in Oosterhout en binnen 30 minuten in Breda en Utrecht. Vanaf busstation Kromme Nol fiets je in ongeveer 25 minuten naar ons. Vanaf dat busstation ben je in ongeveer 40 minuten in Den Bosch. Vanaf beide busstations kun je bus 121 nemen. Deze stopt voor de deur. De halte heet “Jan Spieringweg, Oudendijk”. Let op: de 121 rijdt niet op zondagen. Op zaterdagen 1 x per uur. In de avonduren is de dekking eveneens beperkt.

Plan je reis via 9292 door hier te klikken.

Pontjes

Zowel Woudrichem als Sleeuwijk hebben een pontverbinding vanaf Gorinchem. Deze is alleen voor fietsers en voetgangers.  De pont van Werkendam naar Dordrecht en v.v. is wel toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Informatie over de afvaarttijden en kosten vind je op de website van Riveer.

Parkeren

Parkeren is gratis op ons eigen erf in de vakken langs de oprit. Een enkele keer komt het voor dat alle 6 de vakken bezet zijn. In dat geval kun je parkeren langs de weg (formeel bebouwde kom, dus toegestaan) met je wielen in het gras en een klein beetje op het fietspad.

Stuur een bericht

Je kunt ons ook een bericht sturen. Gebruik het formulier hieronder en selecteer het onderwerp waarop jouw bericht betrekking heeft. Hoe vollediger je de velden invult, hoe eenvoudiger en sneller we contact met jou op kunnen nemen. Je kunt maximaal 1 document toevoegen met een grootte van 10MB in de bestandsformaten .JP(E)G of .PDF. Wil je meer bestanden opsturen of andere bestandsformaten, geef dit dan aan in je bericht en we mailen of appen je het mailadres wat je kunt gebruiken voor het verzenden hiervan per WeTransfer.